Testissä We love the planet deodorantti


We love the planet on luonnonkosmetiikkaa, jota olen odottanut innolla kokeiluun! Valitsin tuoksuksi Mighty mint, joka on raikas mintun ja rosmariinin sekoitus.

Deodoranttitestailun myötä olen alkanut kiinnostua enemmän ja enemmän luonnonkosmetiikasta, liekö sitten syynä suurempi tietoisuus valikoimista ja kemikaalien tutkimattomista ja tutkituista haitoista. Oma ihoni on myös 30 vuotta saavutettuaan alkanut selvästi reagoimaan esimerkiksi meikkivoiteisiin, mutta siitä enemmän toisella kertaa.

Lähdin siis etsimään itselleni uutta deodoranttia markettien antiperspiranttien tilalle, sen vuoksi näitä eri tuotteita testailen, ja tietenkin jaan kokemuksiani teidän kanssanne. Tähän mennessä olen kirjoittanut kahdesta tuotteesta kokeiltuani soodaa ja Nu Skin epoch- dödöä.

Kainaloa hellivä deodoranttivoide

We love the planetin deodorantti on voidemainen, ja sitä levitetään sormin. Voihan sitä ottaa purkista toki esimerkiksi puhtaalla jäätelötikulla. Voide on kookosöljypohjainen ja siinä on mm. soodaa. Mutta alumiinia ja mineraaliöljyä siinä ei ole. 

Kokeilin reilu vuosi sitten pelkkää kookosöljyä kainaloihin, mutta en pitänyt sen sottaavuudesta. Hienhajun vei ihan kohtalaisesti pois, mutta ei yhtä tehokkaasti kuin sooda. Ehkä siinä oli enemmänkin tuo kainaloiden hikoileminen syynä etten tykännyt. Nämä kun eivät ole niitä antiperspirantteja, jotka vähentävät hikoilua. 

Tämä ei valu kainaloista mihinkään, vaikka se vähän tiukkaa paitaa saattaakin tahrata. Mutta olen tykännyt käyttää joka tapauksessa, ja tämä jää ehdottomasti pidempään testailuun, eikä se tunnu ärsyttävän tai kutittavan millään lailla. Sitten kun lapsillani alkaa kainalot haista, hankin heille We love the planetin deodoranttia jos sitä vielä silloin saa! 

Haisoo vai tuoksuu

Pohojammaalla aina kaikki haisoo. Hiki ei ainakaan haise, vaan vieno mintun ja rosmariinin tuoksu leijailee kainaloissa vielä illallakin pesulle mennessä. Tykkääntykkäätykkäätykkään! Näistä on saatavissa viisi eri tuoksua. Arvelisin, että tämä tuote on etenkin nuorison suosiossa. 


Mighty Mint ja neljä muuta tuoksua voi ostaa TÄÄLTÄ 😄
PLUSSAT

+ Pitää hienhajut poissa koko päivän
+ Ihana voidemainen koostumus
+ Riittoisa
+ Peltisen purkin voi käyttää uudelleen
+ Ei alumiinia, triklosaania, mineraaliöljyä tai silikoneja
+ Hellävarainen 
+ Trendikäs ulkonäkö!
+ Hyvä tuoksu ei haihdu päivän mittaan
+ Viisi tuoksuvaihtoehtoa naisille ja miehille

MIINUKSET

- Kallis hinta n. 16e 


Tämä on yksi dödöistä jotka päätyvät käyttöön. Aion testata kaikki tuoksut. Minulle sopii, että on useita tuotteita yhtä aikaa käytössä, meillä on pyykinpesuaineitakin kolme, ja hajuvesiä ainakin kymmenen. 


Kokeilkaa ja ihastukaa uuteen kainalokaveriin! 💋


- Meikku

WE LOVE THE PLANET INCI


Cocos Nucifera Oil *, Sodium Bicarbonate, Zea Mays Starch, Cera Alba, Caprylic / Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil, Mentha arvensis Herb Oil, Rosmarinus officinalis Oil, Limonene **, Hypericum perforatum Flower Extract, Linalool ** 

*= luomu
**= luonnolliset eteeriset öljyt

Kommentit

Suositut tekstit