Kesälomasuunnitelmia

Nyt on aika tämän emännän perheineen siirtyä kesälaitumille. Nopeasti meni puoli vuotta perhepäivähoitajana ja tämä viikko on ollut oikein mukava ja lämmin. Olemme mm. juhlineet hoitolapsen synttäreitä ilmapallojen, juustokakun ym. merkeissä, veimme jytäkoneen ulos aamupäivällä ja kuuntelimme samalla musiikkia leikin ja tanssin tiimellyksessä. Pidimme myös yhtenä päivänä ulkona muskaria, istuimme kaikki trampoliinilla. Se oli kivaa.Ostin muuten käytettynä tuon JVC:n boomblasterin eli yllä mainitun jytäkoneen, hyvä soitin tuntuu olevan, ihan eri maata kuin uusi Pioneerin mikrojärjestelmä jonka hankin vuoden vaihteessa. Huono puoli vaan on se, että tuossa JVC:ssä ei ole bluetoothia. Noooo ehkä sen kanssa pärjää, kuunnellaan Spotifya sitten sillä Pioneerilla. No joo nyt karkasi ajatus ihan muualle. Tosin kyllä sitä trampoliinilla pomppiessa on ihan kiva kuunnella musiikkia ja sitä tässä lomalla taatusti teemme.Hankimme junaliput Helsinkiin, aikomuksena lähteä koko perheen voimin pienelle lomareissulle hakemaan muistoja muustakin kuin pojan sairaalaelämästä. Suunnittelimme käyvämme ainakin Leikkiluolassa, Korkeasaaressa ja ehkä lastenmuseossa. Leikkiluolaan tytön kanssa piti mennä jo silloin kun poika oli sairaalassa, mutta emme sitten ehtineet kun hän jo kotiutuikin. Hyvä että pääsemme nyt koko perhe, mahtaa poika olla ihmeissään metrosta ja ratikasta. Toivottavasti polveni jo ehtii parantua siihen mennessä, olimme nimittäin Touhutalossa leikkimässä pari viikkoa sitten ja paukautin lumpioni liukumäkeen pössöttäessäni siellä lasten kanssa.

Helsingin lisäksi aikomus on mennä Miljoonativoliin Tuuriin sekä Ähtärin eläinpuistoon jos ehdimme. Keskeneräinen talomme vie kuitenkin aikaa, täytyy maalata, tehdä yläkertaa, laittaa puutarhaa ja vaikka mitä muuta. Homma ei lopu, se on varma. Farmariinkin menosta haaveilin, mutta ei kyllä joka paikkaan rahat riitä.Aloitin muuten tekemään pylvässänkyä Barbielle, laitan siitä tässä loman aikana kuvaa kun saan valmiiksi. Ai niin, menenkin Helsinkiin yksin ensin tuossa alkuviikosta, on taas skleroterapia tuon av malformaation takia. Saapa nähdä onko tapahtunut suonien uusiutumista. Tällä kertaa pyydän kyllä rytmihäiriöihin lääkkeet!

Ihana loma on meille varmasti tulossa, vaikka kyllä tässä töitäkin tulee jonkun verran paiskittua lomallakin. Päivä silloin, toinen tällöin. Eipä pääse unohtumaan. Loman aikana täytyy tehdä omavalvontasuunnitelma, viimeistellä ruokalista, suunnitella syksyä, pestä ja vaihtaa leluja ja kirjoja leikkihuoneeseen.


Loma-ajan kirjoittelen vielä deodoranteista ja parista muusta jutusta, sen jälkeen päästään itse aiheeseen; millaista on olla alkoholistin lapsi. Tällä hetkellä kainaloissani on muuten vauvojen pyllyvoidetta!

- Meikku 💋 
Kommentit

Suositut tekstit