Testissä BEN&ANNA vegaaninen deodorantti

 


 Saksalainen Ben & Anna* deodorantti sisältää minun lempitököttiäni, nimittäin karitevoita. On sitä monessa muussakin, mutta tässä toisiksi eniten soodan jälkeen. Tuoksuna minulla laventeli ja salvia.

Ihastuin tuoksuun heti kerralla, tulee mieleen kesäilta mökillä, tukka uitettuna yrttivedessä saunan jälkeen laiturilla kuunnellen lintujen laulua. Tämä jää käyttöön, ihan ehdottomasti!
Deodoranttipuikon ulkonäkö ei ole kovin mielenkiintoinen ja trendikäs verrattuna We love the planetiin, mutta se ei haittaa yhtään kun sisältö on noin toimiva ja tuoksu ihana. Ben & Anna sarjaan kuuluu myös useita eri tuoksuja ja yksi kokonaan tuoksuton!

Olen testannut jo monta deodoranttia, jossa on soodaa, enkä oikeastaan odottanut tältä oikein mitään. Kuten jo aiemmin mainitsin, ulkonäön tylsyys aiheutti jopa välinpitämättömyyttä dödöä kohtaan, mutta niinpä kävi että tästä tuli toinen suosikkini.

Kun avasin korkin ensimmäistä kertaa ja lähdin levittämään deodoranttia, sen epätasaiset reunat varisivat kokkareina maahan. Sisältö on kermamaista ja aika kovaa ja kuivakkaa, epäilen tämän johtuvan karitevoista. Mutta kun tökötti lämpee kainalon ihoa vasten hetken, sen saa hyvin levitettyä. Deodorantin saa pestyä hyvin pois, eivätkä kainalot jää tahmaisiksi. Ensimmäisen kerran jälkeen kokkareita ei enää irtoa.

Ben & Anna soodadeon voi ostaa TÄÄLTÄ. Valittavana on neljä tuoksua ja yksi tuoksuton.

Plussat


  • kunnon yrttinen tuoksu
  • pitää hienhajut loitolla ja illallakin tuoksuu vielä raikkaalta
  • ohut kerros riittää
  • alumiiniton
  • ei ärsytä kainaloita
  • ei valu
  • eri tuoksuvaihtoehtoja sekä tuoksuton

Miinukset

  • purkin tylsä ulkonäkö
  • alun varisemiset
  • hinta 

On hienoa huomata, että tavallisen markettikaman tilalle löytyy näin hyviä vaihtoehtoja, minä olen ainakin hurahtanut näihin ihan täysin! 😀

- Meikku 💋

* deodorantti saatu näkyvyyttä vastaan


INCI

Sodium Bicarbonate, Butyrospermum Parkii Butter*, Maranta Arundinacea Root Powder*, Zea Mays Starch, Stearic Acid, Cocos Nucifera Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Helianthus Annuus Seed Cera, Ricinus Communis Seed Oil, Shorea Robusta Resin, Rhus Verniciflua Peel Cera, Rhus Succedanea Fruit Cera, Lavandula Hybrida Oil, Salvia Officinalis Oil, Linalool**, Tocopherol, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Ascorbyl Palmitate, Limonene**, Geraniol**, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Daucus Carota Sativa Root Extract*
Kommentit

Suositut tekstit