Vauvojen pyllyvoidetta kainaloihin?

Luit oikein: vaippa-alueelle tarkoitettua sinkkivoidetta voi käyttää deodoranttina. 

Taas yksi pelastaja, jos lempidödö on päässyt loppumaan ja kaapista löytyy sinkkivoidetta. Se piti jopa hirsitalon isännänkin kainalot hajuttomina, ja se jos mikä on kyllä saavutus! Nyt kyllä alkaa jo tuntua siltä, että sama se mitä kainaloon laittaa - aina toimii. 

En nyt ota kuitenkaan vauvojen pyllyvoidetta jokapäiväiseen deodoranttikäyttöön, vaikka voisin niin kyllä tehdäkin. Tämä on hyvä vaihtoehto herkälle iholle, sillä eihän tässä ole alumiineja eikä alkoholeja. Näitä voiteita on monenlaisia, aikanaan omien lasten vauva-aikana käytimme Rainbow-merkkistä voidetta. Sitä en testannut kainaloihin, vaan hankin Weledan sinkkivoiteen ihan vain siksi että voin käyttää Weledan sinkkivoidetta. Tuoksu on ihana, vaikka itse voide onkin aika kuivakka. No sopii kainaloihin. Onhan tällä se hajusteetonkin vaihtoehto.

Oikea syy miksi hankin tuon voiteen, on kokeilla olisiko siitä pojan atooppiseen ihoon apua. En millään tahtoisi laittaa kortisonia jatkuvasti. Voide ei tunnu kyllä kovin kosteuttavalta, mutta jos se helpottaisi punaisiin näppylöihin joita sattuu tulemaan käsivarsiin ja sääriin aika ajoin. 

Taaaaii sitten tätä pyllyvoidetta voi käyttää vaikka siihen mihin se on tarkoitettukin, eli vauvojen vaippa-alueelle, missä se on varmasti vähintään yhtä hyvä kuin kainaloissa deodoranttina!

Weledan sinkkivoiteen voi ostaa TÄÄLTÄ.

Lyhyt postaus tuli tällä kertaa, emäntä painelee takaisin kesälaitumille 😍.

- Meikku


INCI

Water (Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Zinc Oxide, Beeswax (Cera Flava), Lanolin, Glyceryl Linoleate, Hectorite, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla Recutita
(Matricaria) Flower Extract, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate*, Geraniol*.
* = from natural essential oils

Kommentit

Suositut tekstit