Vuorokausi alkoholistiperheessä, osa 1
Lähden koulusta vahingossa tunnin aikaisemmin kuin pitäisi. Olen ensimmäisellä luokalla. Kotona ei ole ketään, paitsi kissa hyökkää kimppuuni kuin nälkäinen hyeena. Nälkäinen se onkin, sillä ei ole yhtään ruokaa. Ja kotona ei ole ketään. Kissanruoka on loppu. Saan auki säästöpossuni ja lasken suunnilleen viisi markkaa ja vähän yli. Lähden kauppaan, kissa tarvitsee ruokaa. Opettaja huutaa koulun pihasta ettenkö tule liikuntatunnille. En tule. Opettaja jättää asian sikseen.

Kissa syö innokkaasti ja käpertyy sitten nukkumaan raukeana. Minä keitän itselleni kahvia, ja teen leivän. Arvaan jo mitä tuleman pitää. Jos vanhemmat olisivat selvin päin, he olisivat kotona - tai äiti ainakin olisi. He ovat kylän baarissa jossa Aino tekee ruokaa aina lounaaksi ja antaa minulle jäätelöä ja hopeatoffeeta. Muistilappua ei ole jätetty.Katson olohuoneen ikkunasta ulos, ja näen äitini hoippumassa pussin kanssa kotiin. Meillä on pieni pihatie, asumme vihreässä rintamamiestalossa. Vähän jännittää, vaikka oikeastaan ei niin paljon kuin silloin jos isänikin tulisi jopollaan. Hyppään tuolilta äkkiä alas ja ryntään huoneeseeni tekemään jotain - muka leikkimään. Huone ei oikeastaan ole huoneeni, vaan ruokailutila, jonne pääsee makuuhuoneen läpi kulkemalla tai eteisestä. "Huoneessani" on talon ainoa wc ja vihreä ruokapöytä, jossa kukaan ei koskaan syö.

Ulko-ovi kolahtaa, ja äitini tulee itsekseen mutisten sisään. Hän menee suoraan eteisestä olohuoneeseen, eteisestä on kulku sekä olohuoneeseen, että minun huoneeseeni. "Aina!. Aina se saatanan pallinaama..." äitini on taas sillä päällä että suljen korvani. Tulossa on tappelu siis kun isäni palaa kotiin. Olen jo tottunut siihen, että äitini purkaa itsekseen kaikki vitutuksen aiheet ilmoille kännipäissään. Päätän antaa jotain muuta ajateltavaa ja haen meidän punaisen kameramme, joka ei ole kanissa sillä hetkellä."Jaa sää oot kotona", tuumaa äitini ja ottaa kaljapullon pussistaan. Korkki sihahtaa ja minä vihaan sitä ääntä. Äitini nostaa pullon pöydän reunalle hörpättyään ja nostaa äkkiä jalkansa ilmaan huomatessaan kameran. Kuulen avonaisesta ikkunasta isäni äänen ja poistun omiin oloihini. Koulureppu lojuu avaamattomana siinä, mihin sen tullessani jätin. Siihen se saa jäädäkin. 

Isäni tulee ryyppykaverinsa kanssa sisään, kaljat pussissa kilahdellen. Päätän lähteä ulos leikkimään Nalle-koiran kanssa. Avaan oven eteiseen hiljaa ja jätän sen raolleen. Voin pujahtaa huomiota herättämättä takaisin sitten kun ryyppyväki on sammunut. Kiipeän isoon pihakuuseen josta usein tarkkailen kaikkea. Talollemme saapuu lisää juoppoja. Kaikki menevät sisään ja sinne saavat jäädäkin. Pihalla on rauhallista. On melkein kesä. 

Leikin Nallen kanssa, että minä olen äiti ja Nalle on tottelematon lapsi. Leikki ei suju lainkaan, sillä heti kun olen käymässä leikissä nukkumaan, koira hyökkää salamana päälleni ja yrittää hässiä. Sellainen paukapää se on aina, joku nuppivika silläkin. Yhtäkkiä sisältä alkaa kuulua kovaa meteliä. Hätistän koiran kimpustani ja juoksen vauhdilla sisään. Eteisessä isäni makaa selällään lattialla ja yksi juopoista istuu rinnan päällä hajareisin ja kuristaa. 


Jatkuu seuraavassa kirjoituksessa, pysy siis mukana!

- Meikku


Osan 2 voit lukea  TÄÄLTÄ.


* Kuvat ovat aitoja. 

- Mainos - 


Kommentit

 1. Olet rohkea nainen. Kiitos tästä. Työskentelen nuoren kanssa, joilla on samankaltaisia kokemuksia lapsuudessaan. Taidan näyttää blogiasi joillekin heistä.

  VastaaPoista
 2. Arvostelu on hakemus lisää siunauksia varten, kiitolliset ihmiset jakavat aina todistuksia ... Luin kaksi päivää sitten facebook-aikajanallani vastaavia kommentteja koskevista todistuksista noin Amerikan yhdysvaltojen lääkäristä, joka sanoi, että Dr.Oduduwa pystyi palauttamaan entisen poikaystävänsä. kahden vuoden eron jälkeen ... Aviomieheni lankesi suhteeseen toisen naisen kanssa töissä ja jätti minut. Sain Avioliiton oikeinkirjoituksen casting-ohjelman hengellinen isä, mentori ja parantaja nimeltään Oduduwa. 2 päivää sen jälkeen kun lounas oli kirjoittanut minulle nimensä loitsun palauttamiseksi aviomiehelleni kotiin, se oli yllätys, en osaa edes selittää kuinka kaikki tapahtuu, se toimii Baba Oduduwan lupauksena.
   En olisi voinut tehdä sitä ilman Baba Oduduwan apua. Olisin luopunut ja uskonut, että koska aviomieheni näki jonkun toisen, hän sanoi, että olemme tehneet. Lounastamisen jälkeen Rakkausloitsun, mieheni soittaa minulle matkapuhelimella ja hän palaa takaisin kotiin seuraavana päivänä. Olen kiitollinen tälle henkiselle avioliiton parantajalle, joka auttoi minua. Suosittelen häntä jokaiselle, jolla on avioliitto tai parisuhdekriisi tänään, ota nopeasti yhteyttä tähän hengelliseen loitsun palauttajaan palauttaakseen entisen rakkauden.
  tässä on hänen henkilökohtainen sähköpostiosoite: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Dr.Oduduwa on erittäin lahjakas ylimääräisillä tavallisilla valtuuksilla ratkaista seuraavat tapaukset: .....
  Kuinka rakentaa murtunut luottamus
  Kuinka käsitellä "en rakasta sinua"
  Kuinka antaa anteeksi ja saada anteeksi
  Kuinka muodostaa yhteys puolisosi kanssa uudelleen
  Kuinka saada puolisosi vaihtamaan
  Kuinka pilata heidän tapauksensa
  Kuinka päästä ohi
  Kuinka välttää erottelua
  Kuinka lopettaa avioero
  Plus 5 avioliittoarviointia

  Vain WhatsApp: +79268011965

  VastaaPoista
 3. En koskaan tiennyt, että voisin saada hyviä ja luotettavia oikeinkirjoituksen pyörittäjiä verkosta, jotka voivat todella auttaa minusta samanlaisia ​​ihmisiä, jotka tarvitsivat parisuhdetta. Erotin aviomiehestäni, kun hän hajosi kanssani ja meni takaisin entisen rakastajalleen, olin niin tuhoisa ja sydämestäni murtunut. En ollut enää minä ennen kuin ystäväni lähetti minut suurenmoiselle miehelle nimeltä Great Baba Ogbogo, että hän voisi auttaa minua tilanteessa. Aluksi epäilin, otin myöhemmin yhteyttä häneen ja hän kertoi minulle, että hän saa rakkausloitsu, joka on valmistettu minulle saadakseni mieheni takaisin luokseni. Saatuaani tarpeelliset päätökset tein kaiken hänen ohjeidensa mukaisesti ja suurimpana yllätyksenä sain puolisolta puhelun, että hän tulee kotiin ja hän oli pahoillani kaikesta, jonka hän sai minut läpi. Tulos oli onnistunut ja tänään elämme onnellisina. Annoin hänelle sanani, että jaan todistukseni maailman kanssa, jotta muut voivat saada häneltä kaikenlaista apua. Voit lähettää hänelle sähköpostia sähköpostitse: greatbabaogbogotemple @ gmail. com tai, kirjoita hänet WhatsApp-rivilleen +234902018697. Olen niin onnellinen kiitos loistavalle BaBa Ogbogolle

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätäthän terveiset hirsitalon emännälle =)

Suositut tekstit