HAASTE!


Minusta ja blogistani julkaistiin Ilkassa ja Pohjalaisessa haastattelu 9.8.2017 lastensuojelujutun yhteydessä. Kyseinen haastattelu herätti sen verran kiinnostusta, että olen saanut yhteydenottoja eri tahoilta. Osa saman kokeneista ovat löytäneet blogini juuri näiden lehtijuttujen perusteella, ja haluavat olla yhteydessä vertaistuen tiimoilta.

Ylipäänsä olen saanut loistavaa palautetta blogistani, kannustusta ja hyvän vastaanoton. Se kertoo siitä, että meitä on paljon, joilla on takanaan lapsuudessa koettuja ja vaiettuja asioita vanhempien juomisesta. Blogissani on vieraillut viimeisten seitsemän päivän aikana 5713 uniikkia kävijää. Viimeisen kuukauden aikana heitä on ollut 11 923. Määrä ja suosio ovat melko suuret ottaen huomioon, että blogini on perustettu vasta keväällä 2017.

Linkki haastatteluun (lukijoille)


Kävijämäärä kertoo siitä, että aihe on tärkeä. Lukijoissa on mukana heitä, jotka ovat kokeneet samat tuskat kuin minä. On mahtavaa, että he löytävät tämän sivuston, ja huomaavat, että eivät olekaan ainoita maailmassa. Jos tänne kirjoittamani tuotokset auttavat toisia käsittelemään omia menneisyyden mörköjään, ei nämä blogin ääressä vietetyt tunnit ole menneet hukkaan.

Siksi heitänkin ilmoille haasteen. Että saataisiin tämä blogi mahdollisimman monen ihmisen tietoon, pyydän teitä jakamaan sivustoni linkin omalle Facebookin seinällenne. 

Lehtihaastatteluita olen myös valmis tekemään enemmänkin kuin tämän yhden. Tulen myös jossain vaiheessa etsimään kustantajan, joka suostuisi julkaisemaan tekstejäni kansien välissä; kaikki eivät välitä lukea blogeja, vaikka aihe olisikin tarpeellinen. 

Siispä: JAKAKAA kiitos! 💜

- Meikku

Kommentit

 1. Jaoin oman blogini facebook sivulla.

  VastaaPoista
 2. Jaettu omaan blogiini linkkilistaan. Itseltäni löytyy myös useita aiheeseen liittyviä kirjoituksia: "pullopostia"-tunnisteella

  http://tuhannentyohakemuksenimies.blogspot.fi

  Vertaistukeen suosittelen tutustumaan FB-ryhmään:

  https://www.facebook.com/groups/PullopostiaLapsuudesta/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tutustun viikonlopun aikana, blogissasi ehdin jo vähän käväistäkin.

   Poista
 3. Upeaa rohkeutta! Olen lisännyt jo tutustuessani blogiisi omille blogi-sivuille. Jaan muuallekin. 😊

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätäthän terveiset hirsitalon emännälle =)

Suositut tekstit