Katsaus elokuun 2017 kävijämääriin


Tästä eteenpäin laitan blogini kävijämäärät kuukausittain tänne kaikkien nähtäville. Se toimii itselläni myös raporttina, josta helposti näen, mihin suuntaan tämä touhu tästä kehittyy. Minä käytän seurannassa Analytics:a, joka on ilmainen ja loistava ohjelma. Sillä saisi näppärästi tallennettua pdf:nä kaikki rapsat, mutta minä koen, että tiedot löytyvät helpommin täältä Jos mietit, miksi seuraan kävijämääriä blogissani niin tarkasti, syy siihen on tavoitteellisuus. Minä bloggaan siis tavoitteellisesti, ja nämä luvut saattavat sitä paitsi kiinnostaa muitakin bloggaajia 😊. Blogini aloitin huhtikuulla 2017, mutta varsinaisesti alkoholistin lapsi-aiheesta vasta kesäkuulla. 


Elokuussa 2017 yksittäisiä eli uniikkeja kävijöitä oli 8997. 

Viisi luetuinta blogipostausta olivat:

1. Melkein huostaanotettu

2. Anteeksi, ääni sanoi puhelimessa

3. Vuorokausi alkoholistiperheessä, osa 1

4. Köyhyys tekee materialistiseksi

5. Haaste!Kesäkuuhun verrattuna uniikit kävijämäärät kasvoivat 396%, eli hurjasti. Facebook-tykkäyksiä oli pari kk sitten vielä kaikki 42 kpl, mutta nyt niitäkin on kohta 400. Nöyrä kiitos siis kaikille lukijoilleni, kun olette myös peukuttaneet ja jakaneet kirjoituksiani.

Uusia istuntoja eli uusia kävijöitä oli hieman yli puolet, joka kertoo, että olen jonkin verran onnistunut saamaan vakituista lukijakuntaa.

Tämän myötä toivotan teille ihanaa ja värikästä syksyn alkua. Palailen seuraavaksi toivepostauksella 😀.


- Meikku
Kommentit

Suositut tekstit