Etsin vieraskynäilijöitä päihdeperheen aikuisista lapsista


Nyt tarvitsen teidän lukijoiden apua tulevaan blogikirjoitukseeni. Aihe on vuorokausi päihdeperheessä, mutta ajatuksena on koostaa vuorokausi teidän lukijoiden kokemuksista. Tehdään raskaasta aiheesta raskasta tarinaa. Tässä on hyvä tapa saada kirjoitettua ulos kipeä asia sieltä omasta lapsuudesta. 

Päihdeperheen lapsi: Laita minulle viestiä


Jos olet päihdeperheen kasvatti, laita minulle sähköpostiin tai Facebookiin viestillä muistelmia omista kokemuksistasi. Se voi olla vaikka yksi virke, tai listattuna ranskalaisin viivoin muistoja sieltä täältä. Voit kirjoittaa pidemmänkin pätkän, josta voin käyttää joko kaiken, tai joitain yksittäisiä osia. Erityisesti Jouluun liittyvät muistot päihteitä käyttävien vanhempien kanssa ovat tervetulleita!

Jos muistat niitä tunteita, joita tunsit näissä tilanteissa, kuvaile myös niitä.

Yritän koostaa eheän vuorokausikertomuksen niistä materiaaleista, jotka saan. En kerro lähteitä, en mainitse nimillä lähettäjiä. Ainoa asia, jonka postauksessa kerron, että nämä ovat lukijoiden kokemuksia.

Ainoa toiveeni on, ettet keksi tapahtumia päästäsi, vaan että ne olisivat oikeita tilanteita.
Jos et yhtään tiedä, mitä tarkoitan, voit lukea aiheeseen liittyviä kirjoituksia alla olevista linkeistä:2. Vuorokausi alkoholistiperheessä


Päihdeperheellä tarkoitan myös muuta kuin alkoholia; eli alkoholin lisäksi huumeet, lääkkeet. Otan kirjoituksia vastaan 10.12.2017 saakka, jonka jälkeen alan työstämään postausta.

Kiitos!

hirsitalonemanta(a)gmail.com

Liityhän sähköpostilistalleni, niin saat sunnuntaisin viikkokirjeen. Siinä kerron sinulle kuluvalta viikolta julkaistut blogikirjoitukset, sekä muuta päihteisiin ja sitä ympäröiviin ilmiöihin liittyvää. On loistava keino seurata blogia, jos et esimerkiksi kuulu Facebookiin. Liittymislomake on tuossa vasemmassa sivupalkissa <---------.


- Meikku

Kommentit

Suositut tekstit