Alkoholistin puolison vaikea päätös: Ero vai hiljainen hyväksyminen


Joulu on jälleen tältä vuodelta juhlittu. Monelle se on tarkoittanut vanhempien tai puolison juomista. Hyvä tekosyy on joulu - ainahan jouluna on sima virrannut. Putki saattaa kestää joulusta uudenvuodenpäivään asti. Katkolle mars, että selviää tammikuulla töihin! 

Kuinka monen aikuisen alkoholistin lapsen joulu oli tänäkin vuonna pettymyksiä, pahaa oloa ja turhautumista. Tyhjiä lupauksia, humalaisia vanhempia joulupöydässä - tekohilpeyttä ja halveksuntaa. Kuinka moni pitää välimatkaa vanhempiinsa joulun jälkeen.

Moniko jätti menemättä, jätti joulun viettämättä muistellen ahdistuneina lapsuutensa jouluja. Taas tuo vuoden tärkein juhla on ohi. Juhla, johon kohdistuu liikaa odotuksia ja pettymyksiä.

 Alkoholistin puoliso kovilla

Kuinka monella alkoholistin puolisolla tuli mitta täyteen lopullisesti. Moniko hakee avioeroa tammikuussa, suunnittelee kaikessa hiljaisuudessa tulevaisuutta. Kuinka moni miettii, olisiko helpompaa lähteä itse, vai passittaa puoliso muualle. 

Yleistä on hankkia asunto salaa, ja hoitaa muutkin elämänmuutokseen liittyvät asiat salaa. Juovalle puolisolle tulee täydellisenä yllätyksenä, kun puoliso vain lähtee. On järjestänyt kaiken hänen selkänsä takana. Alkoholistipuoliso uhriutuu, ja hän hakee lohtua pullosta.

Miten alkoholistin puoliso suhtautuu siihen, että lapset elävät mukana siinä kaikessa? Tilannetta pitää tarkastella ensisijaisesti lapsen kannalta. Joillekin saattaa olla jopa yllätys, että lapsi reagoi juovaan vanhempaansa tämän puolisoaan voimakkaammin.

Katteettomia lupauksia


Jossain vaiheessa juova puoliso lopettaa juomisen hetkellisesti, ja turvautuu siihen epätoivoiseen tekoon, johon me kaikki saatamme turvautua: Katteettomiin lupauksiin. Mä lupaan että muutun! Menen hoitoon, en enää juo! Tule takaisin, kulta, en mä enää... 

Puoliso jää. Lupasihan alkoholisti mennä hakemaan apua ongelmiinsa. Toisinaan alkoholistipuoliso jopa hakeutuu hoitoon, mutta jos ei hän ymmärrä todellista syytä, miksi siellä pitää olla, ei parannusta tule. Juominen ottaa vallan ennemmin tai myöhemmin. Noidankehä on valmis. Toinen on taas lähtemässä, toinen lupaa lopettaa juomisen.

Liitto menee yhä vain pahempaan suuntaan.
Rakkaus ei lopu taikasauvaa heilauttamalla

Joskus alkoholistin puolison täytyy selvittää itselleen, miksi suhteeseen on jääty. Onko se tapa, kun pitkään ollaan oltu yhdessä. Onko se rakkaus, joka joskus voi sekoittua sääliin. Säälitkö puolisoa, joka örveltää pitkin maita ja mantuja, ja sammuu lopulta lumihankeen pissat housuissaan? Kuka huolehtisi hänestä?

Säälitkö puolisoa, joka tulee kapakasta ruikku jalkaa pitkin valuen? Ei kai noin kukaan päästä käymään? Kyllä päästää. Alkoholistin puolisot kyllä tietävät, mitä kauheuksia ovat nähneet. Siinä ne ahdistavat puolisoita yhtä lailla kuin alkoholistin lapsiakin. Kondomiin pissaaminenkin. 

Jos suhteessa ollaan rakkaudesta, se ei lopu heti eron jälkeen taikasauvaa heilauttamalla. Silloin on suurin kiusaus palata takaisin. Antaa vielä mahdollisuus. Etenkin, kun toinen vielä rukoilee vieressä. Tottumus ajaa takaisin myös. Varsinkin läheisriippuvaisia puolisoita. Pelätään tulevaa yksin, poissa tutusta parisuhteesta, niin kurjaa kuin se olikin. Vai oliko se nyt sittenkään niin kurjaa?

Rakkaus ei riitä alkoholistille.

Juominen ei lopu lupauksilla

Jäämällä suhteeseen ja palaamalla takaisin, alkoholistin puoliso mahdollistaa juomisen. Kun on joku, joka hoitaa kaikki kodin asiat, lapset, kulissit... Alkoholistin ei tarvitse kuin antaa mennä ja olla hetken "kunnolla" kun puoliso alkaa nalkuttaa. Sen hän pystyy tekemään, olemaan jopa muutaman kuukauden juomatta. Mutta sitten se alkaa taas.

Lupauksen lisäksi tarvitaan aito sitoutuminen hoitoon. Sen, että sairas itse herää sairauteensa, ja on valmis siitä toipumaan. Senkin jälkeen vaara retkahtamiseen on suuri. Yksikin retkahdus - ja taas mennään. Myös alkoholistin puolison täytyy tarkistaa omaa juomistaan, jos siihen on aihetta.

Toisinaan tapahtuu se alkoholistin ihme - raitistuminen. Mutta mitä siitä sitten seuraa? Niin kauan toivoa ei ole, jos juova puoliso ei näe ongelmaansa. 

Juovan alkoholistin lupaukset on tehty rikottaviksi. 

Kun kulissit kaatuvat 

Ensimmäinen yö omassa kodissa yksin, ilman puolisoa. Vapauttavaa. Ei enää örvellystä, väkivaltaa, vapaudenriistoa, syyttelyä. Mustasukkaisuutta. Vähän vielä epäuskoinenkin olo. Lapset ovat helpottuneita, uskaltavat jo vähän nostaa päätään ja räpytellä siipiään. Lähtevät pian rohkeina lentoon toivuttuaan. 

Sitten alkoholistipuoliso kiertelee ja kaartelee uuden asunnon ympärillä, pimpottelee. Vainoaa. Luikertelee jaloissa, tuo lahjoja. Siistii itsensä. Tuo kukkia. Sukulaiset painostavat. 

Päätös on jokaiselle itsellään - jääkö vai lähteekö.

Lukuvinkkejä:


 • Rakkaasta raitis: Vaihtoehtoja nalkuttamiselle, anelulle ja uhkailulle (Meyers, Wolfe)
 • Happotesti (Lähde)

- Meikku


Ps. Sinna kirjoittaa hienosti alkoholistin puolisona olemisesta blogissaan TornadoAlley


Kommentit

 1. Arvostelu on hakemus lisää siunauksia varten, kiitolliset ihmiset jakavat aina todistuksia ... Luin kaksi päivää sitten facebook-aikajanallani vastaavia kommentteja koskevista todistuksista noin Amerikan yhdysvaltojen lääkäristä, joka sanoi, että Dr.Oduduwa pystyi palauttamaan entisen poikaystävänsä. kahden vuoden eron jälkeen ... Aviomieheni lankesi suhteeseen toisen naisen kanssa töissä ja jätti minut. Sain Avioliiton oikeinkirjoituksen casting-ohjelman hengellinen isä, mentori ja parantaja nimeltään Oduduwa. 2 päivää sen jälkeen kun lounas oli kirjoittanut minulle nimensä loitsun palauttamiseksi aviomiehelleni kotiin, se oli yllätys, en osaa edes selittää kuinka kaikki tapahtuu, se toimii Baba Oduduwan lupauksena.
   En olisi voinut tehdä sitä ilman Baba Oduduwan apua. Olisin luopunut ja uskonut, että koska aviomieheni näki jonkun toisen, hän sanoi, että olemme tehneet. Lounastamisen jälkeen Rakkausloitsun, mieheni soittaa minulle matkapuhelimella ja hän palaa takaisin kotiin seuraavana päivänä. Olen kiitollinen tälle henkiselle avioliiton parantajalle, joka auttoi minua. Suosittelen häntä jokaiselle, jolla on avioliitto tai parisuhdekriisi tänään, ota nopeasti yhteyttä tähän hengelliseen loitsun palauttajaan palauttaakseen entisen rakkauden.
  tässä on hänen henkilökohtainen sähköpostiosoite: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Dr.Oduduwa on erittäin lahjakas ylimääräisillä tavallisilla valtuuksilla ratkaista seuraavat tapaukset: .....
  Kuinka rakentaa murtunut luottamus
  Kuinka käsitellä "en rakasta sinua"
  Kuinka antaa anteeksi ja saada anteeksi
  Kuinka muodostaa yhteys puolisosi kanssa uudelleen
  Kuinka saada puolisosi vaihtamaan
  Kuinka pilata heidän tapauksensa
  Kuinka päästä ohi
  Kuinka välttää erottelua
  Kuinka lopettaa avioero
  Plus 5 avioliittoarviointia

  Vain WhatsApp: +79268011965

  VastaaPoista
 2. Kuin suoraan mun elämästä.
  Tammikuussa uhkasin lähteä. Annoin anteeksi. Lupaukset.
  Heinäkuussa lähdin, minä ja lapsi.
  Lupaukset.
  Annoin taas anteeksi.
  Nyt lokakuussa voin itse niin huonosti että tämän on loputtava.
  Ei enää lupauksia.
  Olen vihainen.
  Eniten itselleni.
  Miten voin olla niin tyhmä ja uskoa.
  Pöydällä on avioerohakemus.
  12 vuoden jälkeen.
  Sinun nimesi nimeni alla.
  Se loppuu nyt.
  Oikeesti.

  VastaaPoista
 3. Haluan jakaa upea todistukseni siitä, kuinka sain takaisin aviomieheni elämästäni takaisin, haluan kertoa maailman ihmisille, että verkossa on todellinen oikeinkirjanpitäjä ja että se on voimakas ja aito, Hänen nimensä on Baba Wale Wiseman, Hän auttoi äskettäin yhdistämään suhteeni aviomieheni kanssa, joka jätti minut. Kun otin yhteyttä Wisemaniin, hän antoi rakkausloitsun minulle, ja mieheni, joka sanoi, ettei hänellä ole mitään tekemistä kanssani, soitti minulle ja aloitti kerjäämisen. Jokaiselle, joka lukee tätä artikkelia ja tarvitsee apua, Wiseman voi tarjota myös kaikenlaista apua, kuten avioliiton ja parisuhteen yhdistäminen, kaikenlaisten sairauksien parantaminen, oikeudenkäynnit, raskausloitsu, olemme nyt erittäin tyytyväisiä itseemme. Wiseman saa hänet ymmärtämään, kuinka paljon rakastamme ja tarvitsemme toisiamme. Tämä mies on todellinen ja hyvä. Hän voi myös auttaa sinua korjaamaan rikkoutuneen suhteesi. Minulla oli mieheni takaisin! Se oli kuin ihme! Ei avioliittoneuvontaa ja meillä menee hyvin rakkauselämässämme. Ota yhteyttä tähän hienoon ihmiseen, jos sinulla on ongelmia pysyvän ratkaisun kanssa
  sähköpostitse: babaidadawiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348136951551
  Viber: +2348136951551

  VastaaPoista
 4. Todistukseni papin manuka kuinka hän palautti rauhan takaisin perheelleni, kun vaimoni jätti minut ja lapset entiselle poikaystävälle, jonka hän päiväsi ennen kuin menimme naimisiin ja erotettiin perheestäni, elämä ilman häntä oli hyödytöntä minulle ja lapsille minä todella Tarvitsin hänen selkäänsä, enkä halua, että lapseni varttuisivat ilman asianmukaista hoitoa äidistä, mutta kiitos Jumalaa tänään siitä, että hän käytti papin manukaa palauttaakseen ja palauttaakseen hänet kotiinsa missä hän kuuluu. tässä hänen yhteydenpito kaikkiin, jotka lukevat todistukseni ja tarvitsevat hänen palvelua. lovesolutiontemple1@gmail.com whatsapp +393512671600

  VastaaPoista
 5. En koskaan tiennyt, että voisin saada hyviä ja luotettavia oikeinkirjoituksen pyörittäjiä verkosta, jotka voivat todella auttaa minusta samanlaisia ​​ihmisiä, jotka tarvitsivat parisuhdetta. Erotin aviomiehestäni, kun hän hajosi kanssani ja meni takaisin entisen rakastajalleen, olin niin tuhoisa ja sydämestäni murtunut. En ollut enää minä ennen kuin ystäväni lähetti minut suurenmoiselle miehelle nimeltä Great Baba Ogbogo, että hän voisi auttaa minua tilanteessa. Aluksi epäilin, otin myöhemmin yhteyttä häneen ja hän kertoi minulle, että hän saa rakkausloitsu, joka on valmistettu minulle saadakseni mieheni takaisin luokseni. Saatuaani tarpeelliset päätökset tein kaiken hänen ohjeidensa mukaisesti ja suurimpana yllätyksenä sain puolisolta puhelun, että hän tulee kotiin ja hän oli pahoillani kaikesta, jonka hän sai minut läpi. Tulos oli onnistunut ja tänään elämme onnellisina. Annoin hänelle sanani, että jaan todistukseni maailman kanssa, jotta muut voivat saada häneltä kaikenlaista apua. Voit lähettää hänelle sähköpostia sähköpostitse: greatbabaogbogotemple @ gmail. com tai, kirjoita hänet WhatsApp-rivilleen +234902018697. Olen niin onnellinen kiitos loistavalle BaBa Ogbogolle

  VastaaPoista
 6. DR WALE PARAS Loitsu
  Kaikki kiitos tohtori Walelle, joka auttoi minua saamaan rakkaan mieheni takaisin minuun. Se oli pitkä tarina, mutta sanon vain vähän siitä, kuinka tämä suuri mies nimeltä Dr Wale auttoi minua tuomaan takaisin mieheni, joka ei ole koskaan puhunut kanssani nyt 5 vuotta. Hän teki työnsä mahtavan voimakkaan loitsunsa kanssa. Ainoa mitä tein, oli saada joitain esineitä, joita käytettiin loitsun valmistelemiseen minulle. Kun hän oli käyttänyt esineitä, seuraavien kolmen päivän aikana mieheni alkoi soittaa ja kertoi minulle palaavansa kotiin luokseni. WhatsApp +2347054019402 TAI E.mail drwalespellhome@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Hei, olen niin iloinen voidessani jakaa tämän, en silti voi kiittää teitä tarpeeksi voimakasta pappi Olaa,
  Mieheni lähti nuoremman naisen luo, koska en voinut synnyttää PCOS:n vuoksi. Olin niin järkyttynyt. Olin yksinäinen, itkin paljon, yritin jopa ottaa henkeni.
  Sitten noin 3 kuukautta sitten ystäväni kertoi minulle tästä suuresta miehestä pappi Adesta, joka auttoi häntä tekemään avioliitostaan ​​täydellisen.
  Menin nettiin ja tutkin hänestä lisää. En ollut liian varma, mutta päätin kokeilla häntä, hän sanoi minulle, että älä huoli, että kaikki tulee olemaan hyvin.
  Hän kertoi minulle kaiken, mitä minun piti maksaa, mikä oli kätevä maksu, ja minä tein ja hän teki työnsä ja lähetti minulle videotodistuksen ja käski minun odottaa 24 tuntia, että hän tulee takaisin.
  Odotin 24 tuntia, enkä soittanut eikä Shawn (mieheni) ilmestynyt. Tunsin itseni petetyksi, kun kello oli yli 24 tuntia.
  Kaksi päivää myöhemmin kuulin ovikellon varhain aamulla, ja suurimmaksi yllätyksekseni Shawn, mieheni ovella, pyysi minulta anteeksi pettämistäni.
  Olen niin onnellinen, koska meillä on onnellisempi elämä kuin ennen. Se ei lopu tähän, olen ylpeä voidessani sanoa, että olen 3 viikkoa raskaana. Kiitos paljon Priest Ade, olen ikuisesti kiitollinen.

  ota häneen yhteyttä sähköpostitse: drola.banjo@gmail.com
  WhatsApp +234 814 095 0088

  VastaaPoista

 8. Hei rakkaat ihmiset, olen täällä todistamassa tohtori Okpan hyvyydestä, että hän toi rakastajani takaisin luokseni sen jälkeen, kun hän jätti minut kolmeksi vuodeksi, en löytänyt ketään jota todella rakastan niin kuin rakastan sulhastani, hänellä on tapa tekee minut onnelliseksi niin kuin kukaan muu mies. En voinut päästää irti hänestä ja jakamistamme suloisista muistoista, olen ollut emotionaalisesti uupunut viimeiset 3 vuotta. Mutta olen jälleen onnellinen, koska saan hänet vihdoin takaisin elämääni tohtori okpan avulla, sen jälkeen kun hänen voimakkaan loitsun. tuomaan rakastajani takaisin. Olen erittäin onnellinen tänään ja haluan kiittää tohtori Okpaa suhteeni palauttamisesta ja hymyn huulilleni saamisesta. Kiitos tohtori Okpa ja arvostan todella sitä, mitä teit hyväkseni. Määrään tohtori Okpan jokaiselle, jolla on parisuhdeongelmia tai parisuhdeongelmia, ottamaan häneen yhteyttä osoitteeseen okpatempleofsolution@gmail.com tai solunumeroon: +27653527813.
  Verkkosivusto: https://okpatempleofsoluti.wixsite.com/my-site-1

  Nimi: Rosa
  Maa: Italia

  VastaaPoista
 9. Nopea todistus siitä, kuinka sain rakastajani takaisin tohtori okpan avulla, hän toi takaisin tyttöystäväni, joka jätti minut 2 vuodeksi, 24 tunnin sisällä voimakkaalla loitsullaan. Suosittelen tohtori Okpaa kaikille, jotka käyvät läpi minkä tahansa suhdeongelman hänen kahvansa @dr_okpa sähköpostin kautta: okpatempleofsolution@gmail.com tai soita ja whatsapp +2765352713

  Nimi: Aira

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätäthän terveiset hirsitalon emännälle =)

Suositut tekstit