Lapsiperheen ruokalistat ja reseptit
Olen käynnistämässä ennakkomarkkinointia kovaa vauhtia valmistumassa olevaa Ruokalistat ja reseptit e-kirjaani varten, eikä tämä blogikaan siltä välty. Sanotaanko vaikka niin, että teen yhteistyöpostauksen itseni kanssa.

Siis mitkä ruokalistat ja reseptit?

No niin, eli työskentelen perhepäivähoitajana. Siinä työssä on apunani kiertävät viikkoruokalistat, jotka olen itse laatinut. Olen huomannut, että kauppalasku on paljon pienempi kuin mitä se olisi, jos keksisin kaupassa vasta mitä kokataan. 

Kirjoitan e-kirjaa, joka sisältää viisi kappaletta neljän viikon ruokalistoja. Ruokalistat ovat maanantaista perjantaihin pääruokia, ja viikonloppuna saa improvisoida. E-kirja tarjoaa ratkaisun monille vanhemmille, jotka kamppailevat ongelman kanssa: Mitä tänään syötäisiin?

Vanhemmat haluavat kiinnittää huomiota laadukkaaseen ja monipuoliseen kotiruokaan. Monilla on ongelmana kun aina syödään sitä samaa.

Monet perhepäivähoitajatkin haluavat uusia vinkkejä omiin listoihinsa, tai ottaa käyttöön kiertävät viikkoruokalistat. Tämä tarjoaa ratkaisun myös heille. Aina ei ole aikaa miettiä niitä itse, vaan on nopeampaa ottaa käyttöön jo valmiit listat ja muokata niistä sopivia.

Ruokalistojen reseptit mukana

Mitäs me pelkillä viikkoruokalistoilla tehtäisiin, täytyyhän niissä olevat ruoat kokatakin! eKirjan mukana saat helpot reseptit jokaiseen listan ruokaan. Mukana on myös vinkkejä, joilla nopeuttaa arjen ruoanlaittoa. 
Ruokareseptien lisäksi mukana on jokaiselle viikolle pääruokia varten ostoslistat. Siitä voi näppärästi vaikka ottaa puhelimella kuvan kauppaan lähtiessä, tai kulkeehan koko e-kirja kätevästi mukana!

Milloin Ruokalistat ja reseptit e-kirja ilmestyy ja mitä se maksaa?


Tarkoituksena on lanseerata e-kirja kevätkesällä 2018. Kirja tulee myyntiin verkkokauppaan, josta sen voi kätevästi ladata itselleen. Ruokalistat ja reseptit - kirja on siis toistaiseksi sähköinen kirja. 

Kirjan arvo on 19,90 euroa, mutta voit hankkia siihen alekoodin TÄÄLTÄ. Linkin takana on e-kirjan oma sivu, jossa voit täyttää lomakkeen tilataksesi alekoodin ja ilmaisen näytelistan.  Ja ei, minä en saa rahaa vaikka sinä klikkaisit tuota linkkiä =). 


Olisin todella kiitollinen, jos vinkkaisit kaverillekin tästä! 

Hyödyt ehdottomasti viikkoruokalistoista, jos...


- Mietit mitä sitä taas tekisi ruoaksi

- Et haluaisi aina tehdä sitä samaa ruokaa

- Haluat tarjota monipuolista ruokaa

- Haluat uusia vinkkejä arkiruoanlaittoon

- Haluat pitää kauppalaskusi kurissa ja säästää rahaa

- Haluat säästää aikaa ja vaivaa

- Haluat lapsesi tottuvan monenlaisiin ruokiin


Älä enää mieti hikihatussa, mitä tarjoaisit ruoaksi tänään ja ylihuomenna. Ruokalistat ja reseptit - eKirja antaa sinulle ratkaisun näihin ongelmiin. Käy hakemassa ilmainen näyteruokalista ja alekoodisi TÄÄLTÄ. Saat samalla tiedon suoraan sähköpostiisi, kun e-kirja julkaistaan.

HUOM! Alekoodin tilaaminen ei tarkoita e-kirjan ostamista. Koodin saatuasi kirja täytyy vielä erikseen ostaa sen ilmestyttyä myyntiin.


Kysymyksiä? Laita kommenttia tai sähköpostia porriaisenpesa(a)gmail.com tai hirsitalonemanta(a)gmail.com

- Meikku


Kommentit

Suositut tekstit