Blogin kävijämäärät tammikuu - maaliskuu 2018


Tammikuulla lupasin ilmoitella blogin kävijämäärät kvartaaleittain, ja nyt on ensimmäisen raportin aika.

Blogini on murrosvaiheessa. Sisältö on alkuvuodesta muuttunut. Kävijämäärät ovat pysyneet suurinpiirtein samassa, vaikka harvensin postaustahtia kerran viikkoon.

Oleellisin muutos on uusien ja vanhojen lukijoiden kohdalla. Vanhoja, sitoutuneita lukijoita on vähemmän, ja uusia lukijoita on tullut todella paljon enemmän. Osaltaan siihen vaikuttaa se, että vain pieni piskuinen osa Facebook-tykkääjistäni saa tiedon uudesta julkaisusta. Se taas johtuu Fb:n algoritmimuutoksesta, jossa yritysten ym. sivut eivät saa enää näkyvyyttä sitäkään vähää mitä ennen, ellei laita rahaa peliin. Ja ihan pikkurahalla ei sitten tee mitään.

Sen vuoksi pyydän, että jokainen blogini seuraaja tilaa kerran viikossa julkaistavan uutiskirjeen, sillä siihen merkitsen aina uusimmat blogikirjoitukseni. Voit tehdä sen kätevästi TÄSTÄ.

Yllä oleva kuva on analytiikkaohjelmasta, jolla seuraan kuukausittaista liikennettä. Se ei koppaa kiinni jokaista kävijää, mutta jotka eivät salaa yhteyttään erityisesti, pääsevät luvuiksi ohjelmaan. Se ei siis ilmoita minulle nimeäsi tai osoitettasi, mutta se kertoo mitä te luette, kauanko vierailette blogissani ja montako teitä on ollut.

Tammikuun ensimmäisestä päivästä maaliskuun viimeiseen päivään yksittäisiä lukijoita on ollut 13 571 kappaletta. Näistä uusia lukijoita peräti 11 511! En nyt silti haluaisi luopua teistä vanhoista lukijoista, vaikka uusiakin tulee.

Blogillani on ollut viime vuodesta lähtien myös Instagram-tili, mutta olen aika huonosti sitä markkinoinut. Nyt olen viime aikoina päivittänyt sinne enemmän juttuja, joten käypä sinäkin seurailemassa, jos et vielä sitä tee.

Ai niin! Blogissani muuten eniten googlen hakutulosten perusteella lukemaan tultu postaus on maksakirroosista. Se koskettaa monia sairaita ja heidän läheisiään. Miten paljon näitä loppujen lopuksi onkaan...

Eniten kävijöitä on tullut Facebookista, toisiksi eniten orgaanisten hakujen (google) kautta, kolmanneksi eniten suoralla linkillä ja neljänneksi eniten blogit.fi-osoitteesta.

Tähän loppuun listaan vielä alkuvuoden TOP 5 luetuinta blogikirjoitustani:


1. K70.3 alkoholin aiheuttama maksakirroosi

2. Kuolemasta anteeksiantoon

3. Alkoholismi perheessä - vihreän talon varjo

4. Alkoholistin puolison vaikea päätös: Ero vai hiljainen hyväksyminen

5. Teille on tiedoksianto käräjäoikeudessa

Seuraava katsaus ilmestyykin vasta heinäkuun alussa. Silloin pyörii jo kesälomat, huh! Mutta sitä ennen nautitaan ihanasta keväästä, joka tuolta väistämättä on tulossa.


- MeikkuKommentit

Suositut tekstit